donderdag 23 november 2006

Opnames voor audio boek begonnen

Sacred Sabbath wordt voorgelezen
Hebben we in Nederland audio boeken? Wellicht kan iemand me daar antwoord op geven. In Amerika luisteren miljoenen mensen dagelijks naar audio boeken, met name in de file en tijdens het joggen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we begonnen zijn met de geluidsopnames van Sacred Sabbath. Ik heb een interessante dag beleefd in de Mountaindog Music Studio in Oak View, California. Het was even raar om m'n eigen stem, en zware accent, via de microfoon te horen, maar daar was ik voor gewaarschuwd. Na een paar proefrondjes ging het stukken beter en kreeg ik zelfs de indruk dat Tim (de professionele geluidstechnicus) met veel interesse zat te luisteren. Later vertelde hij me dat hij al maanden met dit onderwerp in z'n hoofd liep en vandaag het antwoord had gekregen op al zijn vragen. Wow!
We hebben ongeveer de helft van het boek opgenomen en bewerkt en over een paar weken zullen we de rest doen. Daarna gaan de opnames naar Tate Out Loud die ervoor zal zorgen dat het audio boek officieel uitgegeven wordt.
Tijdens het voorlezen moest ik denken aan de woorden die God sprak over Mozes (die de originele Tien Geboden ontving) in Deuteronomium 18:18

Ik zal Mijn woorden in zijn mond leggen en hij zal alles tot hen [de mensen] zeggen wat Ik hem gebied.
Ik heb duidelijke woorden ontvangen over de Tien Geboden in onze tijd en zie het als mijn opdracht dat te verwoorden op een manier die begrijpelijk is. Eerst in boekvorm, maar nu ook werkelijk met mijn stem. Gisteren heb ik gesproken voor een onbekend publiek. Alleen God weet wie de toekomstige luisteraars zullen zijn. Spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten