vrijdag 5 november 2010

GRACE OF GIVING nu te koop in de USA

Voorverkoop 4e boek in de serie begonnen...

Het vierde boekje in de serie over de Tien Geboden in de 21e eeuw, GRACE OF GIVING is nu verkrijgbaar in de USA via de uitgever! De officiele uitgifte datum is 25 januari 2011, maar in de komende weken kan ik al beginnen met de voorverkoop, om het zo maar te noemen. Het wachten is tot het boekje via de grote internet boekenwinkels te koop is. Voor Nederland is dat www.bol.com, zodra het daar verkrijgbaar is zal ik er weer een post aan wijden.
In GRACE OF GIVING ga ik dieper in op het 8e gebod, gij zult niet stelen. Hoe moet je zoiets zien in het licht van het Nieuwe Testament? Is het voldoende om te zeggen: 'ik steel niet, ik ben geen dief'? Of zit er meer achter? Wat zei Jezus er over? Stap voor stap leg ik aan de hand van OT en NT teksten uit dat het gehoorzamen van zo'n gebod niet meer is dan je houden aan de letter. Het vervullen van zo'n gebod is leven door de Geest!

2 opmerkingen:

  1. De voorverkoop begonnen! Wat goed hé! Fijn dat je ons laat weten wanneer hij via bol.com te koop is!

    Ik vind het trouwens een prachtige omslag! Heb je daar ook iets over te zeggen gehad? Doe je dat samen of wordt dat allemaal voor je gedaan?

    Heel veel succes hoor met de voorverkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb je trouwens toegevoegd aan mijn 'variaties aan blogs', als je het oké vindt!

    BeantwoordenVerwijderen