vrijdag 29 december 2006

Ga de wereld in

Geduld was het sleutelwoord in 2006
Terugkijkend op 2006 kunnen we wel zeggen dat het een productief jaar is geweest. Tijdens het werken aan onze opdracht hebben we geleerd om trouw te zijn, geduldig en volhardend. Een naam verwerven in de uitgeverswereld is niet makkelijk. Serieus genomen worden in het Christelijke wereldje is nog moeilijker. Maar de Heer heeft het werk van onze handen echt gezegend. We kijken uit naar een spannend jaar 2007 waarin we verwachten verdere groei te mogen zien in de vrucht van ons werk.
De uitgifte van de eerste twee boeken in de Tien Geboden Serie was het hoogtepunt van dit jaar. Een wonder als je bedenkt dat niet veel schrijvers twee boeken per jaar uit kunnen of mogen geven. Dankzij het internet zijn de boeken wereldwijd beschikbaar. We hebben ze op zien duikelen in China, Japan, Finland en nog veel meer landen. Maar dat is nog niet alles. Het eerste boek zal binnenkort als audioboek beschikbaar komen. Ik heb het voorlezen en de opnames van Sacred Sabbath zojuist beeindigd en Tate Out Loud zal de productie en marketing verzorgen.
Verder hebben we zoveel mogelijk gebruik willen maken van het internet en daarom hebben we deze blog ontworpen. Het is een simpele en goedkope manier om lezers overal ter wereld te informeren over de boeken en te vertellen over de bijbel. Wat een voorrecht om te mogen werken, wonen en reizen op verschillende continenten. Wat een voorrecht om een boodschapper van het Goede Nieuws te mogen zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten