maandag 11 januari 2010

Contract voor 4e boek getekend!

Tate Publishing gaat 4e boek in serie uitgeven
Ik las pas een citaat over de schrijverij dat, als het niet zo grappig was, ons schrijvers, bloggers, dichters en denkers wellicht in tranen kan doen uitbarsten. Ik vertaal:

“Schrijven is de moeilijkste manier om geld te verdienen, met de mogelijke uitzondering van krokodillen worstelen.” Olin Miller

Ik vond dit een hilarische waarheid.
Maar toch, de gepassioneerde schrijver geeft niet op en bij deze mag ik verheugd aankondigen dat ik weer een contract met Tate Publishing heb getekend. Ditmaal voor het publiceren van het 4e boekje in de serie over de Tien Geboden in de 21e eeuw. Grace of Giving, zoals ik het heb genoemd, is geinspireerd door het 8e gebod: gij zult niet stelen. Eigenlijk gaat het boek niet zo zeer over stelen, maar over het tegenovergestelde: geven! Het is namelijk één ding om te zeggen ‘ik ben geen dief’ maar een ander ding om te kunnen zeggen ‘ik ben een enthousiast en blijmoedig gever. Is het mogelijk om radicaal en uitbundig uit te delen, weg te geven zonder je zorgen te maken over tekortkomen? Geven is iets dat ons niet vanzelf afgaat, we moeten het oefenen en we hebben er genade bij nodig zoals de bijbel het noemt in 2 Korintiers 8:7.

In de komende maanden zal ik her en der wel wat meer vertellen over dit nieuwe boekje, hou dus deze weblog in de gaten! Ik wil overigens van deze gelegenheid gebruik maken om de voorgaande boekjes in de engelstalige serie nogmaals bij je aan te prijzen. Je kunt ze via internet bestellen en zo vast wennen aan mijn stijl van schrijven en bekend worden met de ideeen en gedachten die ik heb over de Tien Geboden. De boekjes kunnen los van elkaar goed gelezen worden, maar het is ook wel interessant om de rode draad die door de serie heenloopt te volgen.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Marja,

  Gefeliciteerd met het tekenen van je nieuwe boek. Geweldig zeg... en wat bijzonder dat de inhoudt van je boek helemaal aansluit bij het motto van de Agape- gemeente.
  Veel zegen toegewenst en we kijken er naar uit als jullie 'back in town' zijn om er meer over te horen. (Dan niet schriftelijk, maar mondeling). Je hebt een geweldig mooi talent gekregen van de Heer.
  Liefs Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Jolanda, voor je lieve woorden en groet.
  Toen we de Belofte hier per post ontvingen zagen we gelijk dat het motto van de Agape gemeente dit jaar perfect aansluit bij het boek dat ik heb geschreven, dat is inderdaad heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen