maandag 15 juni 2015

Een gebroken halleluja

Blogster en collega schrijfster Arjanne Burger heeft opnieuw een prachtig dagboekje uitgegeven De titel is goed, de kaft is leuk en de inhoud is mooi. Een echte aanrader dus! Ik zou zeggen: koop er eentje (HIER) voor jezelf en eentje om weg te geven. Voor de prijs (7,90 euro) hoef je het niet te laten.

In Op school bij de meester neemt Arjanne de lezer mee op avontuur aan de hand van een aantal indringende vragen. Die gaan natuurlijk over je geestelijk leven, over de ups and downs en de groei die daarin zit.

Op school bij de meester is een fris en heel prettig geschreven dagboekje waarin sprekende thema's aan bod komen die door Arjanne op een originele en creatieve wijze worden gepresenteerd in meditaties met titels als: saaie tijd met God, een gebroken halleluja, met een lied het lijden tegemoet en nog veel meer!

Wat ik zo mooi vind aan de overdenkingen in het dagboekje, is dat Arjanne elke dag eindigt met een schitterende Bijbeltekst die inspireert, bemoedigt en opbouwt! Het is bovendien heel leuk om te zien hoe jonge mensen als Arjanne hun talent voor God gebruiken door anderen te inspireren en aan te moedigen Gods waarheid te onderzoeken. Wat mij betreft hoef je geen Christen te zijn om Op school bij de meester te lezen... maar hou er wel rekening mee dat je interesse gewekt kan worden.

Arjanne is geen onbekende in schrijvers- en bloggersland. Ze schreef eerder het boekje Opgewekt om voor God te leven, met daarin 31 aansporingen, zoals ze ze zelf noemt. Je kunt haar vinden en volgen op:


2 opmerkingen: