maandag 18 maart 2019

Boek & blog nieuwtjes

Het lijkt enorm lang geleden (dit jaar 15 jaar!) dat ik begon met het schrijven van mijn engelstalige boekenserie over de Tien Geboden in de 21e eeuw. Een serie die gebaseerd is op Romeinen 13:10 waar staat 'liefde is de vervulling van de wet.' Ik ben inmiddels met het achtste deeltje bezig.

Dus, schrijvers onder jullie... geef niet op, ga gewoon door!

Ondertussen zijn enkele van mijn boeken ook in verschillende talen uitgebracht en dat gaat nog steeds door. Zo kwam in december een Europese editie van 'Grace of Giving' in het Farsi uit. Dat is de taal die Iraniƫrs spreken. Het boek is te koop via de bookshop van 222 Publications.

Dus als je Iraanse Christenen kent, is dit misschien een leuk kadoidee!


In april gaan wij naar Bratislava voor de presentatie van 'Spirit of Truth' in het Slovaaks. We zijn uitgenodigd om op verschillende plaatsen over dat boek te spreken en dialoog aan te gaan, onder andere in de Baptistenkerk in Bratislava, in de David Wilkerson Chapel in Sered en tijdens een jeugdavond.

Er zal ook een radioprogramma worden opgenomen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid om waardevolle levenslessen uit de Bijbel via boeken en spreekbeurten te mogen delen. Ik bid dat het woord in vruchtbare grond zal vallen!


Afgelopen maanden zijn er ook weer een aantal kringen aan de slag gegaan met Frisse Kijk 3. Misschien wil je ook wel een leesgroep beginnen waarin je dagelijkse onderwerpen in het licht van de Bijbel leert te zien.

Frisse Kijk 3 kost 12,50 euro en is te koop bij je Christelijke boekhandel. Er staan 12 uiteenlopende onderwerpen in het boek.


De Week van het Christelijke Boek 2019 vindt plaats van 20 t/m 30 maart a.s. Het actieboek voor deze week werd geschreven door Marianne Grandia. Bij aankoop van tenminste € 12,50 aan boeken ontvang je daarvan een gratis exemplaar.

Dus... koop een Frisse Kijk 3 bij je chr. boekhandel en ontvang het actieboek van Marianne Grandia op de koop toe!


Wisten jullie trouwens dat er een nieuwe Christelijke bloggersclub is? Heel handig als je op zoek bent naar een mooi en bemoedigend blogje. Er is een duidelijk overzicht van blogs en je kunt jouw blog ook aanmelden. Een mooie manier om elkaars werk beter te leren kennen.

8 opmerkingen:

  1. Wat een opbouwend nieuws Marja, er straalt enthousiasme en dankbaarheid doorheen. Heel bemoedigend. Geweldig dat jouw werk in zoveel talen mocht worden vertaald. Een felicitatie waard!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, eigenlijk is het wel een felicitatie waard Coby, ik had het niet durven dromen :)

      Verwijderen
  2. Wat mooi Marja, wat een dankbaar werk.
    Veel succes in april in Bratislava.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi en bijzonder om te lezen allemaal Marja. Heel veel zegen toegewenst bij al het mooie (schrijf)werk dat je mag doen voor Hem!

    BeantwoordenVerwijderen