dinsdag 2 december 2008

Nieuw!

Breath of Life vanaf 2 december 2008 verkrijgbaar
"... een warm, bitterzoet verhaal vanuit het perspectief van het ongeboren kind; boordevol informatie over de fysieke ontwikkeling van het kind en inzichten in geestelijke onderwerpen ..."
Wanda Franz, Ph.D.
President, National Right to Life Committee, Inc.

Als menselijke wezens zijn we gemaakt als het evenbeeld van God. We zijn een uniek ontworpen drie-eenheid: geest, ziel, en lichaam en toch 1 mens. In Breath of Life neem ik de lezer mee op reis naar ons aardse begin en zelfs verder terug dan dat. Gebaseerd op bijbelse principes en een veelzijdigheid aan opmerkelijke bijbelteksten heb ik een beeld van een kleurrijk en liefdevol God geschapen, een God die de bron is van alles dat bestaat.
Breath of Life is vanaf heden wereldwijd verkrijgbaar via de grote internet boekhandels. Via de Bookdepository bijvoorbeeld kun je bestellen zonder verzendkosten te betalen. Ook Proxis geeft een goede deal met maar 2 euries aan verzendkosten. Bestel je eigen exemplaar vandaag nog!

6 opmerkingen:

 1. Dag Marja,
  GEFELICITEERD met het verschijnen van Breath of life, het derde deel in de serie van tien! Ik ben er heel erg benieuwd naar. En ik voel me bevoorrecht dat ik je heb leren kennen. Gods rijke zegen voor jou en Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, leuk Levien, dat je reageert op mijn weblog. Ik denk dat je na het lezen van Breath of Life nog enthousiaster bent over het eventueel vertalen van de serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Marja,

  In de Stem Alblasserwaard las ik een artikel over het verschijnen van je nieuwe boek. Heb je hier aub een persbericht van? Dan zal ik het plaatsen op www.papendrecht.net

  Alvast bedankt en met vriendelijke groet,
  Hans Huisman
  info@papendrecht.net

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen