maandag 12 april 2010

Weblog voor Messiaanse Outreach in Israel

Hulp aan de armsten in Israel breidt uit
Eindelijk, eindelijk heeft onze vriend Brian Slater, die voor Chosen People Ministries in Israel werkt, een weblog waarop je meer kunt lezen over zijn werk in Israel. Hij heeft daar de leiding over drie gaarkeukens, een gratis medisch kliniekje en een voedsel en kleding distributiecentrum. Ook is hij betrokken bij een recentelijk geopend drugs- en alcohol rehabilitatiecentrum waar het evangelie centraal staat.
Wij hebben Brian een aantal jaren geleden ontmoet in Zuid California tijdens een Loofhutten viering in Jubilee Church, Camarillo. Hij gaf daar een presentatie van zijn werk onder de daklozen, verslaafden, prostituees en armen in Israel. We waren erg onder de indruk van dit praktische werk dat in de naam van Yeshua wordt uitgevoerd. Zijn motto is te vinden in Matteus 25:40 waar Jezus spreekt,
Toen u dit voor een van mijn minste broeders hebt gedaan, deed u het voor mij!
Evangeliseren is verboden in Israel, maar als de mensen komen voor een maaltijd wordt er altijd gebeden, is er ruimte voor een gesprek en zijn er lectuur en bijbels verkrijgbaar.
Via Brian's blog kun je nu lezen wat er zoal in zo'n gaarkeuken gebeurt. Mocht je overwegen om bijvoorbeeld je vakantie in Israel door te brengen, meld je dan bij Brian aan om vrijwillgerswerk te doen. Hij kan altijd mensen gebruiken in de keuken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten