zaterdag 11 september 2010

Thuis aan de andere kant van de wereld

1930's ranch house
Het is officieel nog geen herfst in Nederland, maar wij zijn toch alvast vertrokken naar zonniger oorden! Heerlijk om weer in ons huis in Ventura, California te zijn. Ik hoop van de stilte daar gebruik te kunnen maken en aan m'n manuscripten te werken. De tuin is aardig onderhouden, hier en daar wat snoeiwerk... en dat is alles weer een plaatje! Jan is al begonnen met het opruimen van de werkplaats waarna hij aan de diverse raceauto's gaat werken. Ik heb zojuist een lidmaatschap bij LA Fitness afgesloten, dus ik kan maandag al beginnen met spinning lessen. Verder al een afspraakje gemaakt met onze vriend en leraar Hebreeuws, Gil. Maandag zullen we bijkletsen en kijken wat er is blijven hangen van het alfabet dat ik afgelopen winter zo goed onder de knie had :)

6 opmerkingen:

 1. O, wat heerlijk, lekker bij het zonnetje. Mmm.
  Het ga je goed, en ik blijf je berichtjes volgen!

  ps: Wij hebben ook alweer een aantal nieuwe berichtjes geplaatst, alleen zie je ze niet in je rechterbalk van je blog weergegeven.

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk huis lijkt me dat! En de zon, Hmmmmm, geweldig.
  Ik wens je veel inspiratie om te schrijven.

  Groetjes,
  Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Annerieke, dat gaat zeker lukken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé Jan & Marja,
  Heerlijk zeg, jullie hebben dus nooit winter... Hier wisselen zon en wolken elkaar af en staat jullie huisje er weer verlaten bij. Een goede tijd toegewenst en succes met Hebreeuws; Sebastiaan is er van de zomer ook aan begonnen en vond het niet zo simpel.
  Groetjes Sebastiaan & Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, simpel is het zeker niet, het spreken gaat wel, maar schrijven en lezen.....

  BeantwoordenVerwijderen