donderdag 23 september 2010

Werken aan nieuw luisterboek!

Opnames audio-versie Grace of Giving afgerond!
Gisteren heb ik de hele dag doorgebracht in Mountaindog Musicworks Recording Studio in Oak View, California. Ik heb daar mijn nieuwste boek, Grace of Giving, voorgelezen. Top dog Tim Frantz en ik hebben uren ongestoord kunnen werken. Na het lezen van alle hoofstukken hebben we geluisterd naar de opnames en hebben hier en daar wat haperingen of versprekingen weggehaald, dat kan gelukkig allemaal heel makkelijk met de digitale techniek. Ik zal de opnames opsturen naar Tate Publishing en die maken er vervolgens een mooi luisterboek van (op CD) en tegenwoordig ook een e-book dat je kunt downloaden vanaf het internet. Ik weet nog niet wat de officiele uitgiftedatum van Grace of Giving wordt, maar dat zal ik binnenkort wel horen via de uitgever. Vandaag werk ik nog aan de lay out proefversie van het boekje en dan... op naar de volgende stap!

7 opmerkingen:

 1. Leuk joh! heb je last van zenuwen voordat je gaat inspreken of valt dat wel mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Om eerlijk te zijn, wel een beetje Aritha! Je wilt immers zo goed en duidelijk mogelijk lezen en geen fouten maken. Maar na een paar minuten 'zat ik erin' zoals dat heet en ging het heel erg goed. Een heel werk, maar echt wel de moeite waard, in de USA zijn luisterboeken erg populair en tegenwoordig hebben we natuurlijk ook de mp3 en e-books... je moet meegaan met die ontwikkelingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk zeg!!
  heb je geen hollands accent?
  Hoop dat het goed gaat lopen allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ja, ik heb een heel erg Hollands accent, maar dat schijnen de Amerikanen juist leuk te vinden, dan luisteren ze meer geconcentreerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha! Dat is dan een pré; dat accentje van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, lijkt me ontzettend leuk om te doen! Ik zou wel zenuwachtig zijn en bang zijn dat ik vaak moet kuchen of iets dergelijks.

  Maar wat heerlijk dat alles zo makkelijk is weg te werken.

  Was je tevreden?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja Gerreke! Het is altijd raar om je eigen stem terug te horen, daar moet je echt aan wennen, maar volgens de producer is het heerlijk om naar te lusiteren.

  BeantwoordenVerwijderen