dinsdag 25 januari 2011

Officiele uitgifte GRACE OF GIVING

Zoveel boeken, zo weinig tijd
Iedere dag worden er wereldwijd duizenden boeken uitgegeven. Het aanbod is enorm. Soms vraag ik me wel eens af: hebben we echt meer boeken nodig? En zo ja, hoe kan mijn boek in deze jungle zijn weg naar de lezer vinden? Persoonlijk kies ik de boeken die ik wil lezen heel zorgvuldig uit. Ik lees graag iets nieuws, iets prikkelends, iets waar ik wat van kan leren, maar soms ook gewoon iets waar ik om kan lachen of omdat ik de kaft mooi vind. Ik lees over het algemeen non fictie, heel, heel soms een roman, maar dan moet het echt iets bijzonders zijn. Wat jouw favoriete genre ook mag zijn, we hebben als bloggers in elk geval een ding gemeen: een liefde voor boeken en schrijven!
Maar goed, inmiddels is de dag dan toch aangebroken voor de officiele uitgifte van het 4e deeltje in de Tien Geboden serie: Grace of Giving. Als je wel eens engelstalige boeken leest is dit zeker een aanrader. Het is in eenvoudig engels geschreven, geen hoogdravende taal, geen theologische hoogstandjes, wel bijbels gefundeerd! Grace of Giving is gebaseerd op het 8e gebod: Gij zult niet stelen. Wat betekent de letter van de wet in het leven van de gelovige die door de Geest leeft? Niet stelen is slechts gehoorzamen aan de wet, GEVEN is de wet vervullen, dat gaat een stap verder! Dat klinkt misschien en beetje vaag, maar in GRACE OF GIVING wordt echt stap voor stap uitgelegd hoe
 • we vreugde en vrijheid kunnen ervaren in geven
 • we ons geen zorgen meer hoeven te maken over te kort komen
 • de genade van God ook in geven een rol heeft
 • we vrij kunnen worden gezet van persoonlijke problemen door onszelf aan God te geven; geest, ziel en lichaam!
Het boekje is uitgegeven in de USA en dus verkrijgbaar via de Bookdepository, Amazon en andere grote internet boekenverkopers. Meestal gaat er een paar weken overheen eer het verkrijgbaar is via bol.com Voor wie het echt niet ziet zitten om engelstalige boeken te lezen... In het voorjaar komt mijn eerste boek via Merweboek uit. Daarover binnenkort meer!

4 opmerkingen:

 1. Als ik een boek leest wat me niet echt boeit, vraag ik me ook wel eens af: is dit mijn tijd wel waard? Maar als ik eenmaal begonnen ben, voelt het zo slordig het niet uit te lezen.

  Toch smijt ik een boek tegenwoordig eerder aan de kant. Zo maak ik plaats voor boeken die me wel boeien!

  Ik ga jouw link toevoegen aan mijn lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken dat wel hoor, vroeger vond ik dat ik een boek uit MOEST lezen, maar tegenwoortdig ga ik daar toch zorgvuldiger mee om! Dank voor je reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je boek nu uitkomt. Ik wacht tot het in het Nederlands uit komt natuurlijk.

  Ik ben dol op boeken. En op de bieb. En als ik een boek niet mooi vind verkoop ik hem weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte meid, dat lijkt me een droom die uitkomt om je je eigen boek in de boekenwinkel te zien liggen. Daar mag je best trots op zijn.

  Ik hou echt van thrillers! Ook van romans, maar die moeten wel ergens over gaan. Het liefst met een boodschap, hoe kan het ook anders!

  Het gebeurt met zelden dat ik een boek niet uitlees. Als ik er eenmaal aan begin moet ie uit.

  BeantwoordenVerwijderen