donderdag 7 april 2011

Interview op m'n engelse blog

Deze week kan je een leuk interview met Susan Panzica lezen op mijn engelstalige blog. Susan is de schrijfster van Eternity Cafe weblog en we bezoeken elkaars blogs over en weer. Laatst heb ik een kado gewonnen in een give-away die zij organiseerde en het leek me leuk haar eens in de spotlight te zetten.

Susan groeide op in een traditioneel Joods gezin, maar zonder religie of geloof. Zij kwam tot geloof in Yeshua (Jezus) en dat zette haar wereld op zijn kop. Susan geeft regelmatig spreekbeurten in de USA en ze werkt momenteel ook aan een serie boeken over onze identiteit in Christus en hoopt die ooit uit te kunnen geven!
Neem gerust een kijkje op mijn andere blog als je meer over haar schrijfreis wilt weten. Ik kies er soms bewust voor om mensen (meestal wel andere bloggers) te interviewen die nog geen werk hebben gepubliceerd. Ik hoop hen daarmee te kunnen bemoedigen om toch vooral door te gaan en NIET op te geven.
Op Susan's webiste kan je haar persoonlijk verhaal helemaal lezen, erg interessant!

PS: Wat denken jullie, zouden zulke interviews ook leuk zijn in de Nederlandse blog wereld?

4 opmerkingen:

 1. dat lijkt me zeker leuk marja,want ik lees bijna geen engels,dus voor mij moeilijk.wanneer zijn die boeken van jou nu in het nederlands te koop?groetjes van sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal er eens over denken Sjanie om regelamtig een interview te doen op deze blog...
  Ik wacht nog op een definitieve datum van de uitgever, maar ik hou je op de hoogte hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je aandacht aan haar blog besteedt. Ik lees al een tijdje regelmatig met haar mee. Ze is ontzettend gepassioneerd! Heb een linkje op m'n weblog staan.

  Ben je weer een beetje gesetteld in NL?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gerreke, leuk dat je Susan's blog ook leest, ik vind haar persoonlijk verhaal heel inspirerend!
  Ik ben al weer aardig gesettled ja, gelijk weer aan het werk, alsof we nooit weg zijn geweest, en wat een heerlijke zonnige dagen hebben we achter de rug!

  BeantwoordenVerwijderen