dinsdag 12 april 2011

Stichting Traveling Light

Traveling Light
Hebben jullie het ook wel eens dat je een idee krijgt dat je maar niet van ja af kunt schudden? Hoe langer je erover nadenkt hoe meer je beseft dat je er gewoonweg wat mee moet doen. Langzaam maar zeker krijgt het eens vage idee steeds meer vaste vorm!
Zo verging het ons toen we zo'n twee jaar geleden gingen nadenken over het oprichten van een stichting Een stichting die tot doel heeft het ondersteunen van bestaande (kleine) Christelijke organisaties en gemeenschappen door heel Europa en het Middellandse Zee gebied. Eerst vonden we het best een beetje eng, maar nu is het dan eindelijk zover, Traveling Light is een feit! Direct na onze thuiskomst in Nederland hebben we de akte laten passeren bij de notaris, ontvingen we een inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel, openden we een bankrekening en maakten we een weblog! We werken nog aan de aanvraag van de ANBI status en aan een eenvoudige website.
Als je nieuwsgierig bent kijk dan maar eens op de Traveling Light weblog. Daar vind je alvast de basis informatie, aan verdere invulling wordt ook hard gewerkt. Je kunt de link ook hiernaast in de sidebar vinden. Een nieuwe lente, een nieuw avontuur!

3 opmerkingen:

 1. Wow, wat geweldig dat julie dit gaan doen! Ik wens jullie Gods kracht en wijsheid toe bij dit mooie werk. Dat het tot zegen van velen mag zijn en tot eer van onze Hemelse Vader!
  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Wendy voor je bemoedigende woorden!!! Dat doet ons goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben een beetje achter met het bekijken van de weblogs. Ik ga gelijk even kijken. Is dat trouwens ook de reden waarom jij in Polen zit?

  Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen