maandag 21 december 2015

En de winnaar is....

Dank jullie wel voor de reacties op mijn december giveaway, leuk zeg! Sommigen gaven ook aan nieuwsgierig te zijn naar mijn nieuwste boek Ik eer jou.

Blogster Wendy Born heeft een mooie recensie geschreven op haar blog Manager van het gezin. Het boek gaat over het wederzijds respect tussen God, ouders en kinderen.

Coby Poelman
Een soms beladen, maar zeker ook heel belangrijk, onderwerp. Onlangs zag ik er ook een discussie over in de Facebook groep Christenzijn in het dagelijks leven. Binnenkort zal ik zeker wat meer over het boek vertellen op deze blog. Maar nu eerst de winnaar van de giveaway....

We hebben de briefjes met jullie namen goed geschud en er eentje uit getrokken. De winnaar is....

Coby Poelman

Van harte gefeliciteerd! Jij bent de gelukkige winnares van het book-lovers pakket. Het komt zo snel mogelijk naar je toe. Veel leesplezier!

PS: Het is wel heel leuk dat Coby volgende week op mijn blog gepland staat, in de serie bloggers & boeken. Tot dan.

10 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd Coby, je bent voorlopig wel even zoet denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verrassing Marja, we reden vanmiddag door Friesland en ik keek even op mijn mobiel of er nog mail was. Ja, er was mail, en nog wel met zo'n blij makend bericht! Ik had al gezien dat er heel veel reacties waren op je give-away. Dit bericht had ik dan ook echt niet verwacht.
  Ontzettend leuk! Ik zit in een gespreksgroep en we mogen daar wel eens ideeën inbrengen voor een onderwerp. Wie weet kunnen we in die groep iets uit jouw boeken bespreken.
  Ik vind dat je heel helder schrijft.
  Super bedankt Marja, ik kijk er vol vreugde naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van harte gefeliciteerd Coby! Het pakket is al op de post, hopelijk vind je het net zo spannend om uit te pakken als het voor mij was om in te pakken!
   En ja, de Frisse Kijk boekjes bevatten 24 uiteenlopende onderwerpen om in een gespreksgroep te bespreken. Succes ermee, groetjes.

   Verwijderen
  2. Daar kwam de bestelwagen van de post. Een pakket werd mij overhandigd. Zoonlief haalde een mesje en onder nieuwsgierige ogen van man en zoon mocht ik uitpakken. Nou Marja, je hebt niets te veel gezegd. Wat een verwennerij! Het hield niet op. Naast al die mooie boeken van jou ook nog een boekje van opa Meijers "Blokje om", een notitieboek, boekenbon, agenda, thee, chocola, kaarsje en boekenleggers, een doosje kaartjes met opbeurende teksten.... ik wist niet wat ik zag! We hadden niet aan sinterklaas gedaan maar dit voelde als sinterklaasavond. Ik heb even in je boeken gekeken en kan bijna niet wachten er in te gaan lezen. Ik zal je laten weten wat ik van de inhoud vindt. Ik ben er reuze blij mee. Het leent zich ook heel goed om van uit te delen en met anderen van te genieten. Dat zullen we met vreugde doen. Heel hartelijk dank Marja voor deze geweldige give-away.

   Verwijderen
  3. Zo, dat heeft de post snel gedaan zeg. Fijn dat je er zo blij mee bent!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Ja leuk, er kan er maar eentje winnen. Volgende keer weer meedoen hoor!

   Verwijderen
 4. Wat leuk Coby, hartelijk gefeliciteerd. En dank je wel voor de give away, Marja! Ik ga zeker naar het boek Ik eer jou kijken, in de kerstvakantie.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Coby is de gelukkige winnares deze keer, maar er komen nog meer giveaways hoor volgende jaar! Het boekje Ik eer jou is voor 9,90 bij de chr. boekhandel te bestellen, echt de moeite waard!

   Verwijderen