dinsdag 19 april 2016

Hoe doorbreken we de cirkel?

We dragen allemaal herinneringen en ervaringen uit onze jeugd mee, positieve en negatieve. Wat hebben die voor invloed op ons leven nu, op onze gezond en onze houding tegenover anderen? Hoe doorbreken we de soms beklemmende cirkel van het verleden?

Deze, en nog veel meer, vragen komen aan bod in mijn boek Ik eer jou. Zware kost, denk je misschien, en tsja, dat kan ik  niet ontkennen. Toch heb ik geprobeerd er een frisse kijk op te werpen. Ik eer jou is inmiddels aangeboden bij de Openbare Bibliotheken in Nederland, dus als je het boek graag in jouw bibliotheek op de plank wilt zien, vraag er dan naar bij de infobalie.

Er staat deze week ook een uitgebreid artikel op het CIP over de onderwerpen die in het boek aan bod komen, zoals: echtscheiding, gehoorzaamheid, wet & genade, overgave. Wellicht handig om dat eens te bekijken als je meer wilt weten over Ik eer jou.

Op dinsdag 3 mei geef ik 's avonds een lezing+workshop in boekhandel Sjaloom te Papendrecht over het onderwerp familierelaties. Jullie zijn van harte welkom natuurlijk!

8 opmerkingen:

 1. Je boek is zeker geen zware kost hoor, dat valt reuze mee. Ik las je artikel op CIP. Hopelijk word je boek veel verkocht! Veel zegen toegewenst bij je lezing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je bemoedigende woorden Wendy! Misschien plaats ik later wel wat foto's van de workshop!

   Verwijderen
 2. Wat leuk Marja, als ik wat dichter bij woonde zou ik er graag heen gaan. Ik heb je boek met veel plezier gelezen. Heel verfrissend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is voor jou een beetje erg ver weg Coby. Ik schrijf er tzt nog wel wat over...

   Verwijderen
 3. Beetje ver weg voor mij, anders was ik gekomen bij de lezing.

  Veel succes alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt mij juist een mooi en waardevol boek, ik wil het graag lezen. Toen ik er bij de boekhandel om vroeg, hadden ze het nog niet in de winkel. Ik zal er nog weer eens naar vragen.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ligt misschien niet op de plank in je boekhandel, maar het is overal te bestellen hoor! Vraag het gerust nog maar eens na. Groetjes,

   Verwijderen