zondag 12 juni 2022

Geheimen rond Drie

Altijd leuk én bijzonder als bloggers een boek schrijven. Collega schrijfster en blogster Wendy Born - van den Brink heeft reeds een boekje over het belang van stille tijd op haar naam staan alsmede twee kinderboeken.

Onlangs kwam haar derde(!) kinderboek uit: Geheimen rond Drie. Ik weet me te herinneren uit eerdere blog post van Wendy dat ze weleens twijfelde of ze weer een kinderboek zou gaan schrijven... maar het bloed kruipt waar het niet gaan gaan kan 😀(gelukkig maar) en haar nieuwe boek ligt hier inmiddels op tafel!

Geheimen rond Drie gaat over familie Landgraaf die hun vakantie op een camping in het bos doorbrengen. De vrienden Thijs en Siem doen een bijzondere ontdekking die te maken heeft met iets wat tijdens de Tweede wereldoorlog is gebeurd. Vanuit die ontdekking schrijft Wendy haar spannende kinderverhaal.

Het leuke is dat je al lezend van alles en nog wat te weten komt over de omgeving rond Ermelo, de natuur en de Tweede wereldoorlog. Dat alleen al maakt het  een heel goed boek om te bespreken op school.

Het boek is bestemd voor kinderen van 9-12 jaar en is dus gebaseerd op waargebeurde feiten die de familie van de schrijfster ook nog eens persoonlijk aan gaan en dat is toch best bijzonder! 

Zoek je een leuk kado voor iemand in genoemde leeftijdscategorie? Bestel dan Wendy's nieuwste boek. Dat kan via Bravenewbooks en het kost 12,95 (hardback) of 4,95 (e-book).

Wendy schrijft regelmatig

9 opmerkingen:

 1. Wendy,

  Gefeliciteerd met dit resultaat.
  Dat maar velen jouw boek mogen lezen.

  Groeten voor jou Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk blogje. Ja, deel maar. Het is een fijn boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor de aandacht voor mijn boek Marja, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ik heb het boek inmiddels uit Coby, het is echt de moeite waard!

   Verwijderen