dinsdag 1 juni 2010

Over bloggen enzo....

Gebruik maken van webmogelijkheden
Eindelijk heb ik het gedaan.... een mailtje gestuurd naar iedereen in mijn adresboek met de vraag deze weblog eens te bezoeken. Ik houd al sinds 2006 een wekelijks weblog bij, zoals dat heet. In het begin misschien voor mezelf, later toch ook wel om gedachten en nieuwtjes te delen. Inmiddels zijn er wereldwijd miljoenen en miljoenen mensen die een weblog hebben, en je vraagt je wel eens af wat we toch met al die informatieuitwisseling moeten. Zelf ben ik erg voorzichtig met het aanmelden op allerlei websites, forums en weblogs, gewoon uit zelfbescherming. Ik wil mijn tijd niet achter een beeldscherm slijten en kies mijn favorieten dus ook zorgvuldig uit.
Toch zie ik ook wel de voordelen van alle webmogelijkheden die er zijn om jezelf, je muziekgroep, je werk, je visie of je talent te delen via het internet. Op de bank gaan zitten zappen en hopen dat je ooit iets bijzonders zal bereiken in het leven is op z'n zachts gezegd een illusie.
Wie goed voor de vijgeboom zorgt, zal de vijgen ervan eten; wie zijn werk goed doet, wordt daarvoor beloond. [Spreuken 27:18]
Maar goed, een weblog dus.... een weblog die ik voor het eerst eigenlijk eens onder de aandacht wil brengen, in de aanloop naar de uitgifte van mijn eerste boek in Nederland. Meld je aan als 'volger' of laat eens een reactie, tip of idee achter waarmee ik aan de slag kan! Ik hoor graag van je!

2 opmerkingen:

  1. We zijn benieuwd naar je Nederlandse boek, we hopen hem te kopen en te lezen. Groetjes Sebastiaan en Karin.
    P.S. Komen jullie eens een bakkie drinken op ons nieuwe terras?

    BeantwoordenVerwijderen