dinsdag 21 februari 2012

Blogging buzz....

Er is weer van alles en nog wat te melden in blogging-land, hieronder een greep uit de laatste nieuwtjes:
 • Wendy Born, die de meeste van jullie wel kennen van haar blog Christenleven, is enige tijd geleden begonnen met een blog voor vrouwen die full time moeder/huisvrouw zijn. Als je Manager van het gezin nog niet hebt bezocht, moet je dat echt eens doen. Mannen mogen ook meekijken hoor :)
 • Op de blog van onze Stichting Traveling Light kun je lezen hoe we vanuit Nederland een conferentie in de Oekraine willen sponsoren. Het gaat om een jaarlijkse conferentie van Teen Challenge die bedoeld is voor plaatselijke werkers in de Christelijke verslaafdenzorg in de Oekraine. Jan heeft beloofd z'n paardenstaart af te knippen als er 1000 euro binnenkomt!
 • Over het algemeen zet ik niet zo snel boeken in de spotlight op m'n blog (voor je het weet zit je in een hokje), maar ik maak graag een uitzondering voor Ademruimte van Matthijs Goedegebuure. Iedere avond leest Jan er stukjes uit voor. Matthijs maakt psychologie toegankelijk voor gewonen mensen zoals jij en ik! Een aanrader.
 • Dinsdagavond 28 februari a.s. geef ik een workshop Kreatief Dagboek Maken in Landwinkel de Fruitheerlijkheid te Papendrecht. Leer op deze avond hoe je een kreatief dagboek kunt beginnen. Een dagboek of journaal bijhouden is feitelijk praten met God. Dat zou geen krampachtige gewoonte moeten zijn, maar een levendige conversatie met Hem. Gebruik je kreativiteit om het gesprek een nieuwe impuls te geven, je gedachten te ordenen en kleur in je gebeden te brengen. De workshop begint om half acht en de kosten zijn 10 euro. Iedereen is welkom.

4 opmerkingen:

 1. Dank je Marja voor de aandacht die je schenkt aan mijn nieuwe weblog.

  Ik heb het boek van Matthijs trouwens net afgelopen weekend gekocht. Het ligt klaar en ben erg benieuwd.

  Dat Creatief Dagboek maken lijkt me erg leuk. Wie weet als je hier nog eens in de buurt bent dat ik een workshop bezoek. Het lijkt me overigens sowieso leuk om je eens te ontmoeten :)
  Hoeveel personen heb je minimaal nodig om een workshop te kunnen geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wendy, fijn dat je Ademruimte heb gekocht, ben benieuwd of je er wat aan hebt.
  Het aantal personen nodig voor een workshop is afhankelijk van de ruimte die ik moet huren en de consumpties die betaald moeten worden. Geef ik het in kleine kring bij iemand thuis dan is 10 mensen voldoende, op een gehuurde lokatie zoals de Landwinkel heb ik er toch wel 20 nodig om uit de kosten te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ik niet bij je workshop kan zijn. Toevallig zijn we wel die dag in Papendrecht en onze zoon is jarig, dus...
  maar je hebt me wel op een idee gebracht. Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne verjaardag in elk geval Martha, laat me maar weten of we wat in Groningen kunnen doen. Kan allicht samenvallen met een bezoek aan de Spetse Hoeve, slaan we twee vliegen in 1 klap :)

  BeantwoordenVerwijderen