vrijdag 20 april 2012

Waar wacht je op?


Heb je hulp nodig om een plan uit te werken? Zoek je geld of goede ideeën misschien? Soms wachten we zo lang op het 'perfecte moment' dat we uiteindelijk niets doen, niets meer durven doen. Is er iets dat jou tegenhoudt?

7 opmerkingen:

 1. Ehh mijn vrouw houdt mij gelukkig tegen. Ik heb te veel plannen en ik wacht dan altijd op haar wijze gedachten en al te vaak blijkt dat ze het gelijk aan haar kant had.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Peter, ik wist dat je zoiets zou zeggen, jij hebt inderdaad zo'n wijze vrouw nodig :)

   Verwijderen
 2. Ik ben een luchtfietser. Droom veel, heb 1000 ideetjes Maar ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil me eerst op mijn schilderen richten.
  Door te weinig tijd heb ik de maandag opgezegd op mn werk, op woensdagochtend ga ik de vervolgcursus schilderen doen en om de vrijdag houdt Lia(van Jarsons)mijn vriendin open atelier. Vanmorgen de eerste keer geweest;) En vanmiddag mn zooi thuis opgeruimd;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zoek wel vaak naar een bevestiging of het ook op 'Gods tijd' is. Dit is soms moeilijk omdat je niet altijd die bevestiging krijgt en er geen briefjes uit de hemel komen vallen.
  Als ik het niet weet ga ik er gewoon mee aan de slag en vertrouw ik op de spreuk die ik eens las, (hoewel die ook weer niet altijd opgaat):'God kan alleen een varende boot bijsturen'.
  Moeilijk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het soms best moeilijk hoor. Zou willen dat ik wat meer lef had.. Ik wacht op meer gezondheid, meer geld, meer vul maar in.
  Inderdaad Marja, soms wachten we te lang.. (Ik zeg: doen!) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen