donderdag 6 september 2012

ZiP Festival & Open Huis Spetse Hoeve

Zo, een gratis exemplaar van Frisse Kijk is onderweg naar Wendy Born, de winnaar van de give-away.  Nogmaals van harte gefelicteerd Wendy! Verder zal er weinig van bloggen komen dit weekend, want...

Op 7, 8 en 9 september vindt in Lopik het ZiP Festival plaats. Dit jaar is er een heel gevarieerd programma voor jong en oud. Op de website van ZiP zijn alle details te vinden. Er staan optredens gepland van Trinity, Matthijn Buwalda, Sharon Kips en Herman Boon en op vrijdagavond is David de Vos de spreker. Op vrijdagmorgen zal ik in de spiegeltent spreken over het thema Schitteren, hoe doe je dat?

Als je tijd en zin hebt kun je voor €7,50 een lekkere lunch krijgen en gezellig bijkletsen, misschien zien we elkaar daar. 's Middags worden er diverse workshops gegeven, o.a. cupcakes en fotocollages maken. Zelf zal ik een workshop creatief dagboek maken verzorgen. Zaterdagmorgen zal Jan samen met Matthijs Goedegebuure het ochtendprogramma verzorgen. Zij gaan dieper in op het thema helden. Bezoek ook de boekentafel in de grote tent waar onder ander Ademruimte en Frisse Kijk verkrijgbaar zullen zijn.

Zaterdag is er ook een open dag bij zorgboerderij De Spetse Hoeve in Veelerveen, Groningen. Daar gaan we met een aantal supporters van Stichting Traveling Light heen. Voor een verslagje en foto's kun je het beste de weblog van Traveling Light in de gaten houden.

Heel fijn weekend iedereen, hopelijk hebben jullie ook leuke dingen op het programma staan!

1 opmerking:

  1. Dat wordt een té gek weekend Marja als ik dat allemaal lees! Ik ben benieuwd hoe je het allemaal zult vinden op het Zip festival, misschien lezen we er binnenkort nog wel wat over.
    Nogmaals bedankt voor je boek, leuk!
    Een heel fijn en gezegend weekend, ook voor Jan!

    BeantwoordenVerwijderen