zaterdag 8 juni 2013

Blogging buzz...

Het is de hoogste tijd om een paar nieuwtjes uit blogging-land op een rijtje te zetten voor jullie. Hier komt ie:

 • De winnaar van de LEVENSADEM give-away is Gerreke Petersen van Verhalen & Columns; een prachtige blog overigens die een bezoekje zeker waard is. Van harte gefeliciteerd. Gerreke, mail even je adres en je voorkeur (engels of nederlands boek) naar meijers.marja(at)gmail.
 • Op deze blog schrijf ik zo nu en dan een serie posts over een bepaald onderwerp. Herinneren jullie je bijvoorbeeld de serie de doop ontrafeld nog? Of basiskennis over het koninkrijk? Die series zijn nu makkelijk na te lezen via het tabje bijbelstudies bovenaan deze blog. Handig als je je verder wilt verdiepen in bepaalde bijbelse zaken, maar geen zware studies aankunt. Gewoon, een frisse kijk op oude waarheden, precies zoals je dat van mij gewend bent :)
 • Binnenkort begin ik een nieuwe serie, genaamd: Wet & genade. Een ongelijke strijd? Het lijkt soms wel of er een strijd gaande is binnen het Christendom, een strijd tussen wet en genade. Moet je kiezen of kan het ook allebei? Lopen we het gevaar wettisch te worden of wordt er juist een te goedkope genade gepredikt? Zorg dat je meeleest.
 • Heb je je blog al aangemeld op Christelijke Webloggers? Daar vind je een mooi overzicht van de grote diversiteit aan weblogs binnen Christelijk Nederland, alsmede links naar Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.
 • In het juni nummer van Opwekking Magazine staat een column van mijn hand waarin ik onze laagdrempelige diensten eens kritisch onder de loep neem. Ben benieuwd of dat jullie aanzet tot denken. Laat maar wat van je horen.
 • Soms krijg ik wel eens de vraag waar mijn boeken te bestellen zijn. Levensadem en Frisse Kijk zijn bij de christelijke boekhandels te bestellen, en online natuurlijk. Verder heeft Bol.com een mooi overzichtje van mijn engelstalige boeken en via mijn eigen webshop zijn alle boeken te bestellen.
Hartelijke groet, geniet van het mooie weer!

7 opmerkingen:

 1. bedankt marja...ik zal zeker volgen groetjes soraya

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geniet erg van je boek 'frisse kijk' Marja! Heel mooi! En bij deze dus aan iedereen hartelijk aanbevolen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk al die nieuwtjes Marja. Ik had net je column zitten lezen in Opwekking. Echt mooi, vooral het slot.
  Wat handig ook dat je alle Bijbelstudies zo onder een tap hebt gemaakt, slim! Ik zie uit naar je nieuwe serie over wet en genade, best een moeilijk onderwerp denk ik. Ben benieuwd wat je erover gaat schrijven! Veel zegen toegewenst en nog een fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die tabjes (pagina's) werken eigenlijk best handig, ik wilde er al langer meer mee doen en dit leek me wel handig. De series zijn soms handig om eens aan iemand door te sturen die een frisse kijk op bepaalde onderwerpen zoekt.
   Wet & genade... tsja, daar ben ik dus al jaren mee bezig. hoog tijd voor een series blogjes daarover dus, hopelijk verduidelijkt het veel. Ik probeer het altijd weer eenvoudig te houden :)
   Bedankt Wendy, ik waardeer je commentaar!
   Groetjes

   Verwijderen
 4. Whaaahhhhh Marja, wat leuk!!! Wat ernstig, ik zie het nu pas en ook nog toevallig, want ik heb het zo druk gehad dat ik net pas op mijn eigen blog gekeken heb ... zie ik toch jou bericht .... ohhhh! Ik mail je!

  Je begrijpt dat ik superblij ben!

  Groetjes,
  Gerreke

  BeantwoordenVerwijderen