dinsdag 30 juli 2013

Blogging buzz.....

Na het afronden van zo'n mooie blogserie als Wet & genade, een ongelijke strijd? is het altijd weer even moeilijk om de draad op te pakken. Velen van jullie zijn aan het genieten van vakantie, maar voor de thuisblijvers heb ik toch wat leuke nieuwtjes op een rij gezet, daar gaat ie:

 • Over een paar weken komt de Italiaanse versie van mijn boek Grace of Giving uit: La Grazia del Donare. Weer een mooie mijlpaal in de schrijverij, eentje om heel dankbaar voor te zijn. In september hopen wij naar Italië te gaan en het boek op diverse plaatsen te presenteren. Ik hoop dat deze mijlpaal een inspiratie mag zijn voor de schrijvers en dichters onder jullie. Beperk je dromen niet! Geloof dat alle dingen mogelijk zijn...
 • Het aantal christelijke webloggers begint nu ook in Nederland aardig toe te nemen. Op Christelijke Webloggers vind je de nieuwste aanmeldingen en een duidelijk overzicht van alle blogs die je kunt bezoeken. Natruurlijk is het niet mogelijk om alle blogs te lezen of bezoeken, maar zoek er een paar uit die je aanspreken en laat je commentaar achter, zo bemoedigen en inspireren we elkaar!
 • Kennen jullie de website Schrijven Online al? Een nuttig website met veel tips voor schrijvers, bloggers en dichters. Persoonlijk vind ik het overzicht van de schrijfwedstrijden leuk. Als je je schrijven wilt blijven oefenen en verfijnen is het echt nuttig aan schrijfwedstrijden mee te doen. Ik heb onlangs nog een tweetal gedichten ingestuurd.... of het wat wordt? Ik weet het niet, maar ik hou jullie op de hoogte.
 • Nog zo'n nuttige site is Blogtrommel. Boordevol tips over schrijven en bloggen. Misschien ben je net met je blog begonnen of misschien blog je al jaren... het kan geen kwaad eens te lezen hoe de pro's er over denken. 
Fijne week allemaal, geniet van het mooie zomerweer! Happy blogging!

4 opmerkingen:

 1. Leuke nieuwtjes weer Marja. En ja, ik zag afgelopen week ook Blogtrommel en allerlei leuke tips. Heb je het gratis bestand al gedownload met tips?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, nog niet. Ik ga weer eens kijken op die site, dank voor de tip ;)

   Verwijderen
 2. Dank jullie wel voor de publiciteit voor Blogtrommel.com! Dat waardeer ik zeer!

  BeantwoordenVerwijderen