woensdag 19 februari 2014

Inspirerende avond met Lynn Austin

De serie over zorgen onderbreek ik even voor een leuk en interessant persbericht.

De Amerikaanse schrijfster Lynn Austin brengt op donderdagavond 6 maart een bezoek aan Alblasserdam. Ze is dan te gast bij christelijke boekhandel de Schuilplaats om haar nieuwste boek Lopen op het water te presenteren. Het nieuwe boek van Austin is een ontroerend verslag van haar reis door Israël.

Ze maakte deze reis in een periode van geestelijke droogte. Haar geloof verdiepte zich toen zij rond reisde in het land waar Jezus leefde. Lopen op het water is haar eerste non-fictie boek. De presentatie wordt ondersteund met uniek beeldmateriaal. Deze inspirerende lezing is de moeite waard voor de liefhebbers van de boeken van Austin, maar zeker ook voor mensen die belangstelling hebben voor Israël, het land waar Jezus leefde. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen en uw boek te laten signeren.

De vertaling is in handen van Marja Meijers, die 20 jaar in de VS woonde. Tweede gast op deze avond is Christian Verwoerd. Hij zal muzikale bijdragen verzorgen. Hij maakte tot nu toe drie zeer goed ontvangen cd's. Zijn vierde album is in aantocht.

Lynn Austin is, naast een van de succesvolste christelijke auteurs van dit decennium, ook een groot bijbelkenner. Naast lezen hebben geschiedenis en archeologie al haar hele leven haar grote
belangstelling. Sinds 1992 schrijft ze full-time en heeft ze 12 romans gepubliceerd. Van Austin zijn wereldwijd meer dan 1,000,000 boeken verkocht. Ze won 8 Christy Awards (een grote Amerikaanse boekenprijs) voor haar historische romans. Lynn en haar echtgenoot hebben drie kinderen en wonen in de buurt van Chicago. Lopen op het water is haar eerste non-fictie werk.

Donderdag 6 maart 2014. Aanvang 20.00u. Toegang is gratis maar reserveren is noodzakelijk. Dit kan via www.schuilplaats.org en in de winkel aan de Plantageweg13a te Alblasserdam. Meer informatie: Boekhandel de Schuilplaats, Erik Verhagen, 078-6913068.


3 opmerkingen:

 1. Wat een mooi bericht Marja. Het is mij een beetje te ver weg maar de schrijfster spreekt mij zeker aan. Wat leuk dat jij mag vertalen ;)
  Was Christiaan Verwoerd ook niet samen met jou in Café Tinto?
  Het wordt vast een prachtige avond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wendy, Christian Verwoerd is inderdaad ook te gast geweest bij Cafe Tinto, maar dat was een andere aflevering.

   Verwijderen
  2. Dan haal ik twee mensen door elkaar denk ik ;)

   Verwijderen