maandag 6 juni 2016

30 dagen gebed 2016

Vandaag begint voor miljoenen moslims weer de vastenmaand Ramadan. Die periode wordt door Christenen wereldwijd gebruikt om specifiek te bidden voor moslims.

Je kan bidden op kleine schaal (voor je moslim collega of buren bijvoorbeeld) en op grotere schaal (voor de onlusten in het Midden Oosten en Afrika bijvoorbeeld).

Stichting Frontiers helpt je om aan de hand van een boekje of app specifiek te bidden voor een volk of een land of iemand die je kent. Ik doe weer mee, jullie ook?

Er is momenteel ontzettend veel onrust in de Islamitische landen. We kunnen daar angst voor hebben, we kunnen daar op mopperen, we kunnen daar over praten.... maar we kunnen er ook voor bidden! Laten wij onze medemens (Moslims en Christenen in die landen) massaal de vrede toebidden die alle verstand te boven gaat!

Vrede die alleen door Jezus Christus / Jesjoea / ישוע / Yasu' al-Masih يسوع المسيح  gegeven kan worden.

Kom in actie en bid deze maand mee voor een wereld in nood!

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ik doe al jaren mee Wendy, aan de hand van het boekje kan je concreet bidden voor bepaalde landen en onderwerpen.

   Verwijderen
 2. Ik bid specifiek voor 2 dames bij mij uit de handwerkgroep, dat ze de ware levende God mogen leren kennen. Ik wist niet dat er een boekje over was, dank je wel voor de tip!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat is mooi om te horen marijke, dit boekje (of app) is dan zeker handig voor je! het zal je zeker bemoedigen om door te gaan!

   Verwijderen