vrijdag 17 juni 2011

Jarsons, community voor talent ontwikkeling

Wat doe jij met je talent?
Naast het schrijven van boeken, columns and blogs hou ik me ook bezig met het schrijven van web content. Bijvoorbeeld voor de website van Jarsons, een internet community voor talent ontwikkeling.

Vanuit een Christelijke visie hebben wij ongeveer een jaar geleden Jarsons BV opgericht. Wij, dat zijn 5 ondernemers uit Papendrecht die stuk voor stuk besloten hebben hun Godgegeven talenten te gebruiken voor het bouwen van God's Koninkrijk. In samenwerking met IT bedrijf Total Profile is er een website gebouwd die echt het bezoeken waard is. Je hoeft niet eens direct een account aan te maken om toch op de site rond te kunnen struinen. Ga maar eens naar Jarsons en lees meer over de vier stappen, over talent ontwikkeling, over gratis tests die je kunt doen en een visieformulier dat je kunt downloaden. Door rechts bovenaan op talenten of ateliers te klikken kun je een kijkje nemen in een aantal online portfolio's van mensen die reeds hebben besloten met hun talent aan de slag te gaan.

Je kunt meer dan alleen je talent kwijt op Jarsons, je kunt er ook je competenties, ervaringen, dromen en ideeen opsommen en contact zoeken met andere mensen. Kijk ook gerust eens in mijn online atelier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten