woensdag 22 juni 2011

Zing in de Polder

Fantastisch programma voor jong en oud
Aankomend weekend vindt er een groots evenment plaats in Polsbroek, een jaarlijks evenement met concerten, themabijeenkomsten en nog veel meer. Kijk maar eens op de website van Zing in de Polder voor meer informatie en het complete programma.

Het weekend begint op vrijdag met een vrouwenmorgen, waar Esther Vosterman zal spreken over het thema waardevol. Tijdens die ochtend krijg ik ook de gelegenheid om mijn nieuwe boek Levensadem aan het publiek te presenteren. Verder is er zaterdag een mannenontbijt, spreekt Ivar van der Sterre over liefde en vriendschappen, kun je genieten van het poppentheater van Matthijs Vlaardingerbroek en luisteren en meezingen met muziek van o.a. Reni en Elisa Krijgsman. Kortom, een fantastisch programma voor jong en oud. Iedereen is welkom.

Wat is Zing in de Polder?
Vanuit verschillende kerkelijke achtergronden is er in 2008 het initiatief ontstaan om een Sing-in te organiseren. Een jaar later volgde een weekend, een evenement waartoe een tent werd opgezet. Daarvoor werd een stichting in het leven geroepen. De stichting groeide opnieuw uit met Z!P jongeren avonden en met diverse kinder- en jongerenactiviteiten. De stichting bruist van de vele ideeën.

Doel van de stichting is om de Here Jezus bekend te maken aan hen die Hem nog niet kennen als hun Verlosser en Redder. Daarnaast is het doel om de geestelijke eenheid tussen christenen te bevorderen. ‘Opdat zij allen één zijn, gelijk Gij, Vader, in Mij en ik in U, dat ook zij in Ons zijn; opdat de wereld gelove, dat Gij Mij gezonden hebt.’ (Joh. 17:21)

2 opmerkingen:

  1. Hoi Marja,

    'k hoop je daar te zien! 't is vlakbij mijn woonplaats en vorig jaar ben ik ook geweest, heb er dit jaar zelfs vrije dagen voor opgenomen om er naar toe te kunnen gaan! Tot ziens bij Zing!ndepolder.

    groeten van M.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele fijne vrijdagmorgen met elkaar gehad. Veel dingen om over na te denken en door te praten!

    BeantwoordenVerwijderen