vrijdag 3 juni 2011

Medio juni 2011: Levensadem

Bewerking Breath of Life eindelijk in Nederland te koop!
Bijna is het zover! Nog twee weken wachten en dan is mijn boekje Levensadem in de Nederlandse boekhandels verkrijgbaar. Levensadem (Creatieve gedachten over de menswording) is de bewerking van mijn engelstalig boekje Breath of Life, dat in 2008 in de USA uitkwam. Vele malen bereikte mij de vraag of ik dat boekje niet wilde vertalen en zodoende ben ik eerst op zoek gegaan naar een uitgever

Uiteindelijk vond ik die heel dicht bij huis, namelijk in Sliedrecht. Uitgeverij Merweboek zal het boekje medio juni 2011 op de markt brengen. Via hun website kun je alvast wat meer lezen over de inhoud en ook bestellingen mag je daar plaatsen.

Uiteraard zal ik in de komende weken wel een tipje van de sluier oplichten over dit bijzondere verhaal. Momenteel zit ik in Noord Oost Duitsland, waar Jan en ik een aantal work shops geven tijdens een conferentie van verschillende kleine Duitse Christen gemeentes. Maar daarover later meer op onze blog Traveling Light.

8 opmerkingen:

 1. Hoi Marja,
  Ik ben heel benieuwd naar je boek.
  Vandaag heb ik overigens een stuk over jullie werk voor 'Traveling Light' op mijn blog gezet. Geweldig bemoedigend om te zien en te lezen dat jullie dit werk willen doen!
  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Wendy, wat leuk dat je het verhaal over onze stichting op je blog hebt gezet, echt tof! Ik zal jouw blog binnenkort ook weer eens highlighten... want die is echt de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou meid, nu moet ik wel heel eerlijk opbiechten dat ik enkele namen heb opgezocht. Ik wist ze niet allemaal ...

  Ik ga even kijken, dat begrijp je wel!

  Bedankt voor je meeleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, dan vind ik het nog knap hoor Gerreke!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bijzonder zeg, denk ik, je eigen boek dat straks in de winkel ligt!
  En wat een prachtige voorkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel Petra, ik heb best wel even meoten dubben over die voorkant... nu vind ik hem heel mooi, lieflijk zelfs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. eindelijk kan ik dan een boek van jou,goed begrijpend lezen.ik ben 3weken in turkye geweest,en heb een hoop in te halen,op internet.groetjes van sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je weer terug bent van vakantie Sjanie, en ja, eindelijk een boekje in het nederlands! Ben reuze benieuwd wat je er van vindt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen