vrijdag 16 september 2011

2011 Gold Medal Winner


Haha, ik voel me alsof ik een medaille tijdens de Olympische Spelen heb gewonnen... Gold Medal Winner staat er op het officiele certificaat! Dat klinkt toch heel deftig. Schrijven is geen sport, maar zo voelt het wel eens hoor. Je moet echt over een dosis doorzettingsvermogen bezitten om door te gaan, zeker als je voor de prijs gaat. Ik ben 7 jaar geleden begonnen met het schrijven van m'n boekjes, Grace of Giving is m'n vierde engelstalige werk en tsja... nu mag er een gouden sticker op!
Ik hoop dat dit een bemoediging is, niet alleen voor mezelf, maar voor iedereen die ambitie heeft om te schrijven.

Amazon Duitsland heeft Grace of Giving te koop voor een mooi prijsje.

8 opmerkingen:

 1. Super goed!!!! Gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank jullie wel Alynia en Karel! Ik ben er erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, Marja. Je gaat voor goud! Zie het als een bekroning van Hem, die dit talent in je heeft gelegd en waar je alles uitgehaald hebt. Succes met schrijven. Ik kijk al weer uit naar je volgende blog. Je inspireert mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geweldig leuk!
  En je hebt helemaal gelijk: soms is schrijven topsport en heb je een ongelofelijke dosis doorzettingvermogen nodig om de finish te bereiken.
  Maar dan nu een mooie lauwerkrans voor jou :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mirjam, dank je wel voor je lieve woorden, het is inderdaad mijn verlangen om anderen te inspireren emt mijn schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Teunie, jij weet zeker hoe dat voelt, want jij hebt een gezin en een heel druk leven. Zo inpireer jij anderen weer :)

  BeantwoordenVerwijderen