dinsdag 6 september 2011

Blogging buzz....

Hartelijk dank iedereen voor de felicitaties in verband met de award die mijn boek Grace of Giving in de USA heeft gekregen: 1e plaats in de categorie Christian Non Fiction, Readers Favorite 2011 Awards. De prijsuitreiking is op zaterdagavond 5 november a.s. in Las Vegas tijdens de Vegas Valley Book Fair. Later deze maand volgt er nog een officieel persbericht. Verde heb ik nog wat leuke info verzameld deze week:

 • Vrijdag a.s. spreek ik over het thema Leven met Passie tijdens een WomenOnly avond in Christengemeente De Hoeksteen te Etten Leur. Kijk hier voor meer info, iedereen is welkom!
 • We hebben de weblog van onze Stichting weer helemaal bijgewerkt. We hebben inmiddels al 10,000 euro opgehaald voor het mannenhuis in de Oekraine en 3,000 voor de voedselbank in Israel. Het volgende project is eveneens in Israel. Kijk op janenmarja.blogspot.com als je nieuwsgierig bent.
 • Jan heeft afgelopen zondag gesproken over de Stem van God. praktisch, toepasbaar en verfrissend, zoals altijd. Je kunt de preek hier beluisteren.
 • Jedidja van Kostbaar! heeft een leuke give-away op haar bijzondere blog. Neem gerust eens een kijkje, haar blog is heel gevarieerd.
 • Leven met kracht! Concert Kees Kraaijenoord in Lopik. Een bijzonder feestje in de polder, kijk maar eens op www.lekfestival.nl 
Fijne week allemaal!

  4 opmerkingen:

  1. Graag gedaan Jedidja, succes met je blog!

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig, leven met een passie.
   Heel mooi thema wat me ook erg aanspreekt!

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je Petra, ik denk ook dat het thema is dat mensen tot LEVEN op roept!

   BeantwoordenVerwijderen