donderdag 22 september 2011

Blogging buzz...

Even wat snelle nieuwtjes voor het einde van de week:

  • Volgende week woensdag 28 september 2011 om 09.00 uur is het tijd voor Ontmoeting met Vrouwen, een interkerkelijke bijeenkomst in gebouw de Ark, Rubensstraat 35 te Papendrecht. De spreekster is Marjon van der Heijden en het thema is "God ziet jou zitten". Ik zal daar ook met een boekentafel aanwezig zijn. Zie voor meer info ook het artikel in de Klaroen. Iedereen is welkom!
  • Aankomend weekend spreken wij op een conferentie in Ludwigslust, Duitsland over het thema "Betere relaties bouwen". We zullen de relatie met de Vader, Jezus en de Heilige Geest nader bekijken, alsmede de huwelijks relatie. Matthijs Goedegebuure zal de worship verzorgen. Zie voor meer info de website van Christengemeente Fels in der Brandung.
  • Als je meer wilt weten over onze stichting Traveling Light, kijk dan nog eens op de weblog. We zamelen momenteel geld in voor een Christelijk opvanghuis voor vrouwen in Arad, Israel.
  • Doe meer met je talent! Lees de gelijkenis van de talenten nog eens door.... zorg dat je je talent  niet begraaft! Kijk op onze Jarsons website.
Fijn weekend allemaal. Happy blogging!

2 opmerkingen: