woensdag 20 juni 2012

Blogging buzz....

Hartelijk dank iedereen voor de lieve, nuttige, kritische en leuke reacties op de blogartikelen over de Heilige Geest. Het heeft mij bemoedigd en geinspireerd om binnenkort een aantal verhelderende posts over de doop in de Heilige Geest te schrijven. Maar nu is het de hoogste tijd voor wat nieuwtjes en updates, kris kras door elkaar :)

 • Collega blogger Wendy Born van Christenleven heeft op Facebook de groep Christelijke webloggers in het leven geroepen, een heel leuk en interessant initiatief. Het is een besloten groep, dus je moet je wel eerst aanmelden. Je kunt er kennismaken met andere bloggers en Wendy stelt regelmatig hele praktische punten ter discussie, zoals: back-up maken van je blogs, wat vindt je partner van je blog etc. Als je een Facebook account hebt is een kijkje nemen zeker de moeite waard!
 • We hebben nu ook een echte brocante winkel in Papendrecht! Marja (nee, niet ik, maar mijn vriendin) en Anja zijn samen een handeltje begonnen, je kunt alles bekijken op hun weblog Maranja Since 1964. Als je wilt  kun je daar ook bestellingen doen, de winkel is alleen op bepaalde dagen open.
 • Mijn man Jan Verschoor heeft in Christengemeente De Hoeksteen te Etten-Leur een aantal interessante en leerzame spreekbeurten gegeven over geloof (faith). Je kunt ze beluisteren via de website, deel 1 was op 4 maart 2012. Ik hoop dat ze je zullen bemoedigen.
 • Afgelopen week heb ik de laatste wijzigingen inzake mijn nieuwste boek, My Neighbor's House, naar Tate Publishing gestuurd. Dit engelstalige boek is alweer het vijfde deeltje in een bijzondere serie over de Tien Geboden en is gebaseerd op het laatste gebod: Gij zult niet begeren.... Oke, niet de vrouw of de auto van een ander, maar wat dan wel??
 • Vanmiddag heb ik een planningsgesprek met uitgeverij Merweboek, want ja.... ook in Nederland gaat er binnenkort weer een boek van de persen rollen. Frisse Kijk (een prikkelend en praktisch werkboek over het Christelijk geloof) zal na de zomervakantie worden uitgegeven. Wat kunnen jullie verwachten? Twaalf columns (zoals ze eerder in Opwekking Magazine verschenen) waaraan ik vragen voor individuele bijbelstudie en vragen voor groepsdiscussie heb toegevoegd. Een echt leer- en doeboek dus, met veel ruimte om aantekeningen te maken. Hou deze blog in de gaten voor het laatste nieuws!

14 opmerkingen:

 1. Dat klinkt goed!!! Je bent er maar druk mee, maar wat is dat ontzettend leuk! Zowel in Amerika en hier een boek uitgeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi om te lezen dat we je geïnspireerd hebben om binnenkort meer berichtjes te schrijven over de doop in Heilige Geest. Ik ben zeer benieuwd.

  Wat geweldig Marja, dat boek dat gaat uitkomen van je. Ik kan niet wachten het te lezen. Lijkt me erg leuk. Veel succes vanmiddag, ik hoop dat het gesprek goed verloopt.

  En ja, die Facebookgroep is echt leuk. Kan ik andere christenbloggers ook echt aanraden :)
  Op die andere sites die je hebt vermeld, ga ik ook eens kijken/luisteren, je hebt ons weer genoeg 'huiswerk' gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo hé; twee boeken bijna klaar voor de drukpers. Exciting times voor je Marja!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Hans, spannend en druk... want er komt toch altijd weer veel bij kijken, plus dat ik altijd weer bezig ben met nieuwe ideeen en boeken.

   Verwijderen
  2. 1 ding tegelijk hè.. haha, blijft lastig. Zolang je maar niet struikelt over je eigen ideeën is het enkel Zegen.

   Verwijderen
  3. Daar heb je helemaal gelijk in!

   Verwijderen
 4. Dank voor je reactie Wendy, over de Heilige Geest zijn we nooit uitgeschreven denk ik :)
  Ik heb niet zoveel tijd om alles te lezen, maar jouw initiatief op FB vind ik erg leuk en nuttig! Hartelijk dank.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vooral het laatste puntje vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik word wel nieuwsgierig. Ik ben erg benieuwd, en zie uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk Marja al die nieuwe dingen, hoop dat je boeken goed verkopen, dat er veel mensen een kijkje bij de brocante spulletjes gaan nemen en luisteren naar de preek van Jan.Zegen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was alweer een tijdje geleden dat ik een blogging buzz had geschreven Mirjam... ze blijven inderdaad leuk! Groetjes.

   Verwijderen