maandag 23 juli 2012

Blogging buzz...

Hartelijk dank allemaal voor het lezen en reageren op de doop-blogjes. Jullie reacties op deze blog, per e-mail en in persoonlijke gesprekken, inspireren mij om meer van dit soort 'spraakmakende' onderwerpen op een frisse manier aan de orde te stellen. Mail me gerust met ideeën :) Verder even aandacht voor wat nieuwtjes en wetenswaardigheden:

  • Op 20 juli jl. is de islamitische vastenmaand weer begonnen. Die vastenmaand wordt door miljoenen christenen wereldwijd gebruikt om specifiek voor moslims te bidden. Ook zij verlangen er diep van binnen naar om de liefde en vrede van Jezus Christus te leren kennen. Daar kunnen wij voor bidden. Kijk maar eens op 30dagen.nl als je mee wilt doen.
  • A.s. woensdag ben ik met een boekentafel te vinden op de Paardenmarkt in Alblasserdam en wel in de evangelisatie stand van Evangelische Gemeente 't Scheepke. Kom gezellig langs.
  • Onze Stichting Traveling Light heeft weer een project lopen in Israel. We zamelen geld in voor een gaarkeuken in Netanya en voor een speciaal etentje met een groep Holocaust overlevenden. Bezoek onze weblog en vergeet niet onze Facebook pagina te bekijken en te 'liken'!
  • De brocante winkel van Marja & Anja gaat vanaf oktober elke 1e zaterdag van de maand open van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk vast op de weblog Maranja since1964 voor ideeën.
Fijne vakantie allemaal!

2 opmerkingen: