vrijdag 8 juli 2011

Winnaar give-away

 • Vandaag ga ik iemand heel blij maken met een gratis exemplaar van Levensadem. We hebben zojuist de namen in de hoed gegooid, goed geschud en de winnaar is, tatarata: Anton Verweij, van God is in de stilte. Gefeliciteerd Anton, als ik zo je blog lees weet ik zeker dat dit boekje je bijzonder zal boeien. Mail even je huisadres naar meijers.marja@gmail.com zodat ik het boekje op kan sturen.
 • Vanavond signeer ik van 19.00 - 21.00 uur boeken bij Christelijke Boekhandel Sjaloom aan de Veerweg in Papendrecht. De koffie staat klaar, kom gezellig langs!
 • Vergeet niet de vorige post te lezen, Het plan van God voor ons leven. Geen gepreek, maar een heel handige tool om mee aan de slag te gaan!
Fijn weekend allemaal!

7 opmerkingen:

 1. Nounou, tatarata, ik verschiet van kleur! Lang geleden dat ik iets gewonnen heb, moet nog iets met een kleurplaat te maken hebben ...
  Alvast hartelijk dank en ik zal het met extra plezier gaan lezen in de vakantie.
  Succes met signeren en verkopen en 'travellen' en wat je allemaal nog meer aan 't doen bent.
  God bless you!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, een kleurplaat ja... dat herken ik wel.
  Maar goed, het is nu toch je 'lucky day' zullen we maar zeggen. Goed boek om heerlijk tijdens je vakantie te gaan lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Anton met het winnen van dit boek! Veel leesplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En inmiddels in levenden lijve mijn cadeau-exemplaar / give-away in ontvangst genomen bij de signeersessie. Leuk om zo vanuit de virtual reality van de bloggerswereld elkaar ook in real-life te ontmoeten!
  Het boek zal mij en mijn vrouw zeker aanspreken. Het wonder van nieuw leven heeft ons dicht bij God gebracht, omdat het kostbaar maar ook o zo kwetsbaar is. We hebben dat twintig jaar geleden aan den lijve ervaren toen één van onze kinderen, Nathaniel, kort na de geboorte is overleden aan een hartafwijking. Dat was een heftige periode, maar het maakt je ook heel erg bewust van de waarde / het wonder van een mensenleven.
  Ooit, als ik er de moed voor heb, hoop ik op mijn blog daar nog eens iets over te schrijven.
  In ieder geval, Marja, nogmaals dank voor dit boek, en een hartelijke groet, nu weer vanuit de virtuele wereld ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad heel leuk om elkaar als bloggers eens live te zien! Fijn dat je dochters ook van die fervente lezers zijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En daar ben ik weer. Het boekje al gelezen vandaag. Zoals al gezegd, een verrassende, originele insteek, die het wonder van het leven van binnenuit beschrijft. Boeiend boek. Ik wil het al je volgers bij dezen van harte aanraden. Een andere keer praten we er inhoudelijk nog wel over door.
  Persoonlijk vond ik het gedicht op blz. 86 het mooist, omdat het mij aansprak, over het (niet kunnen) vasthouden en verwoorden van tijd en herinnering, dromen en verlangen. Net voor ik het las, had ik een uur eerder een 'gedicht' proberen te verwoorden en op mijn blog gezet, getiteld 'Soms' ....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je wel Anton, voor je lovende woorden... bemoedigend voor mij, leuk voor de andere lezers. Ik ga je gedicht lezen.

  BeantwoordenVerwijderen