vrijdag 25 november 2011

Preek van 2 minuten

6 opmerkingen:

 1. Mooi is deze! Lijkt wel een beetje op het filmpje dat ik gisteren op mijn weblog heb gezet!
  Een mooie manier om te evangeliseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem ook mooi... ik ga op je blog kijken Wendy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gij zult geen gesneden beeld,noch enige gelijkenis maken,van het geen boven in den hemel is,noch van hetgeen dat onder op de aarde is,noch van hetgeen dat in de wateren onder de aarde is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouw, echt knap. Het is mooi om te zien dat kunst en creativiteit weer terug komt onder christenen. God is dat echt aan het herstellen. Door de beeldenstorm zijn 'we' de betekenis kwijtgeraakt hoe we kunnen aanbidden. Dus niet de afbeelding aanbidden of je bijbel of...noem maar op, maar God de eer geven! Gaaf hoor als je laat zien wat er in je hart leeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste anoniem, dat gebod moeten we wel in de context lezen, want anders zouden we geen foto's kunnen maken van ons gezin, of een schilderij van een boom of wat dan ook, dan zou ieder mens op aarde dat gebod breken... er wordt mijn inziens gewaarschuwd tegen afgoderij, dat is: een beeld of afbeelding vereren als god.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mirjam, ik werd ook echt geraakt door zijn bewegingen, hij werkt met heel zijn hart en ziel en kracht, voor mij is het aanbidding ja!

  BeantwoordenVerwijderen