vrijdag 4 maart 2011

Blogger awards

Opstekers....
De dag begon hier in Zuid Californie met een grijze lucht en regen, maar halverwege de morgen brak de zon ineens door, letterlijk en figuurlijk! Ik werd benaderd door de Ventura County Star voor een interview met betrekking tot mijn nieuwe boek Grace of Giving. Daarnaast ontving ik de Stylish Blogger Award voor mijn engelstalige blog, helemaal vanuit New York City! Dat is echt super! Hij werd aangereikt door Carolyne, haar blog lady on a roof gaat over haar beleveniseen in New York. Ik heb Carolyne afgelopen zomer daadwerkelijk op het dak ontmoet, het dak van Teen Challenge de Spetse Hoeve in Veelerveen, Groningen. Zij was daar met een klein missie team van Times Square Church om te helpen met het vervangen van het dak. Het missieteam was echt een zegen voor Teen Challenge, ze brachten vreugde, bemoediging en praktische hulp!

En alsof dat nog niet genoeg was ontving ik van Gerreke de Liebster Award. Ik lees haar blog Verhalen en Columns regelmatig, neem gerust eens een kijkje en geniet vooral ook van de prachtige natuur foto's die Gerreke maakt
Het is beter te geven dan te ontvangen, dus bij deze wil ik ook graag een drietal blogs in de spotlight zetten zoals dat heet:

Bij deze! Compliment aan alle trouwe bloggers, wereldwijd!

8 opmerkingen:

 1. Dank je wel Aline! Het kwam echt als een verassing hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat genieten Marja is wederzijds. Ik lees heel graag je blog. Ik word er echt door opgebouwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Gerreke. Soms vind ik de bijbelse meditaties op m'n blog wel heel serieus temidden van zoveel leuke, mooie en kreatieve blogs... maar ach, zo vormen we een kleurrijk geheel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marja,
  Ik heb een vraag. Eigenlijk twee :-). 1) Wil je op m'n leeslijst staan? 2) Wil je me mailen? Ik heb een privevraag aan je, maar kan je mailadres niet vinden.
  Teunie.luijk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Marja,
  Nogmaals bedankt voor je positieve spotlight. Veel succes met je blog.
  Pleun van Boekenstek

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je Marja, voor je award.
  Ik geef Hem uiteindelijk de eer hiervoor want Hij geeft mij elke keer weer inspiratie hiervoor.
  Jouw blog ziet er ook mooi uit. Ik ga je zeker volgen.
  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Teunie, ik zou het een eer vinden om op je leeslijst te staan. Ik mail je even. Dank je wel voor je bezoek, heel fijn weekend!

  Pleun, graag gedaan hoor. Ik vind je initiatief zo leuk. Liefde voor boeken en Het Boek, de Bijbel, dat is iets heel kostbaars.

  Ja Wendy, inspiratie komt van hem alleen en raakt nooit op!

  BeantwoordenVerwijderen