zaterdag 9 september 2006

CBA Conventie, Denver, Colorado

Je bent deel van iets veel groters
'Je bent deel van iets veel groters' was het motto voor de Internationale Christelijke Middenstandsbeurs die afgelopen juli in Denver, Colorado plaats heeft gevonden. CBA staat voor Christian Booksellers Association, maar er was zoveel meer te zien dan alleen boeken! We hadden het voorrecht en de gelegenheid om deze beurs te bezoeken op uitnodiging van Tate Publishing en het was voor ons echt een hele bijzondere belevenis.
Temidden van zo'n 10.000 bezoekers (allemaal leden van de CBA) bleek dat motto maar al te waar, we zijn inderdaad maar een schakel in de grote machine die ervoor zorgt dat het goede nieuws over Jezus via boeken, films, muziek en multi media over de hele wereld wordt verspreid. Wat is dat goede nieuws dan? Dat vergeving van zonden, bevrijding van schuld en verzoening met God allemaal mogelijk is door Hem! Haha, het was een blije beurs, mag je wel zeggen!
De beurs was een geweldige gelegenheid om in contact te komen met andere schrijvers, uitgevers, artiesten en aan- en verkopers van allerlei atikelen. We hebben geluisterd naar interessante sprekers, ik heb boeken gesigneerd en we hebben met eigen ogen gezien hoe God werelwijd mensen veranderd door middel van gewone mensen, zoals jij en ik.

1 opmerking:

  1. Gaaf om mee te maken lijkt me!

    Veel plezier in dit avontuur!

    BeantwoordenVerwijderen