maandag 26 december 2011

Blogging buzz....

Terwijl jullie in Nederland nog allemaal genieten van een 2e kerstdag, gaat het leven hier in de USA alweer gewoon verder... back to work :)
 • Afgelopen zaterdag stond er een heel leuk artikel in de Ventura County Star, hier in Zuid California, over mijn boeken, de prijs die Grace of Giving heeft gewonnen en onze Stichting Traveling Light. Je kunt het artikel on-line lezen door HIER te klikken. Als het krantenartikel je, hoe dan ook, inspireert, wees dan zo vriendelijk om op de share of recommend knop te klikken. Hartelijk dank!
 • Afgelopen jaar heb ik weer een aantal juweeltjes ontdekt in de Christelijke blogging wereld. Ik wil graag Creative Worship in het (winter)zonnetje zetten. Een blog waarin Yvonne Nederend haar geloof op kreatieve wijze uit in prachtige, kleurrijke quilts en schilderijen, echt een bezoekje waard!
 • Ik heb zelf geen kinderen, maar toch wil ik Christelijk Opvoeden even onder de aandacht brengen. Wendy Born publiceert korte, inspirerende stukjes, altijd praktisch, altijd dingen om over na te denken. Ik volg haar andere blog (Christenleven) al wat langer.

19 opmerkingen:

 1. Dank je wel Jedidja, het is een hele eer om hier zo in de krant te mogen staan, ik ben heel blij met een positief artikel! Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blog :) Zoals je weet volg ik je al een tijdje. Mag ik in je lijst met andere blogs staan? Dan hoop ik op meer lezers... Ik post niet vaak, maar hoop dat mijn blogs en links toch de moeite waard zijn!

  Groetjes StudeerBoerderij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk, je staat erbij hoor. Het nadeel van onregelmatig bloggen is dat je dan steeds verder naar onder zakt in de rij, de meest recent bijgewerkte blogs staan steeds bovenaan. Nou ja, laten we hopen op veel nieuwe volgers voor je blog in 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk maar bovenal zal het een stukje gezonde bevestiging geven. Je zal deels schrijven omdat het het fijn vindt maar wellicht ook omdat je het als gave, ja geschenk ziet om mee te werken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezonde bevestiging ja, zo wil ik het zien Peter. Het schrijven is niet altijd fijn, soms worstel ik er enorm mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel, Marja.
  Wie weet, met alle goede voornemens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb je artikel gelezen. Echt gaaf voor je. Ik ben benieuwd naar je boeken. Ze staan zowieso op de lijst om een keer te lezen.Ik hoop je binnenkort weer te ontmoeten. Groet en zegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat Marja,ik heb je op facebook,een beroemde papendrechtse genoemd,ik hoop dat vrienden van me het lezen,en ja het zou heel fijn zijn als ook je andere boeken in het ned.worden uitgegeven.liefs uit Papendrecht,Sjanie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Yvonne, leuk dat je het interview hebt gelezen :) volgens de agenda ontmoeten we elkaar weer halverwege januari, tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dank je wel Sjanie voor je pr-werk :) Ik ben zeker van plan de overige boeken ook te vertalen... nu nog tijd maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dank je voor je reactie op mijn blog. Ik volg je blog nu per mail. x Petra
  En zal me in je verdiepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is altijd leuk dat er over je boek en stichting positief geschreven wordt. Weet je ook al hoeveel boeken er verkocht zijn?

  Wat leuk dat je deze blogs onder de aandacht brengt!!!

  Ik wens je een heel goed 2012 en uiteraard ook een schrijfplezierig jaar!

  Hartelijke groeten,
  Gerreke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi artikel!
  Ik zit alleen nog niet op facbook!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gezellig dat je erbij komt Pleuntje, jouw blog is een genoegen om in rond te struinen, zoveel kreatieve dingen, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Gerreke, ja, elke vorm van aandacht in de media is meegenomen, ik weet geen precieze verkoopaantallen, wat ik wel weet is dat het er nog veel meer mogen worden :) Ook jou wens ik veel inspiratie toe in 2012, dat je maar veel mooie foto's mag maken en blijf vooral schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ha Marja,
  En dan zie ik zo maar op jouw blog dat je mijn blog promoot! Geweldig, dank je wel. Ik hoop dat veel ouders er door bemoedigd mogen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja Wendy, jouw blogs zijn echt de moeite waard, vandaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Marja, wat leuk dat ze zo uitgebreid aandacht besteden aan je boeken en aan jullie stichting. Succes in 2012! En de globetrotter is in aantocht zie ik?

  BeantwoordenVerwijderen