donderdag 29 december 2011

Happy New Year!


De Here geve u Zijn zegen en bescherming;
de Here geve u Zijn nabijheid en inzicht;
de Here geve u Zijn genade;
laat de HERE Zijn oog op u gericht houden
en u vrede geven.


7 opmerkingen:

 1. Ja dat is wat we nodig hebben Marja Zijn vrede. Niet wat de ongelovige mens verstaat onder vrede maar de innerlijke vrede.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marja, Ik wens je Gods bescherming toe voor 2012.
  Maak er wat moois van;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel. En wat een mooi plaatje erbij. Ik wens jou ook een heel mooi jaar toe! Met veel aangename verrassingen enzo. Verder sluit me ik aan bij jouw wens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog twee dagen dan is het achter de rug. Gek maar er valt altijd iets van me af dan. Wil dankbaar zijn voor de feestdagen en toch verlang ik naar het normale. Nog even door de knallende meute heen bijten die hun afgoden onwetende weg proberen te houden met buskruit en dan is er rust. Enkel de natte dotten rood papier liggen nog als misplaatste leeggelopen corpussen delicti waarmede men de hemel meende te kunnen bestormen ter aarde. Het zal wel aan mij liggen maar ik teken voor 1 januari...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi Marja, dat wens ik jou ook toe voor 2012.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi Marja,zal er iedere dag aan denken,ik ben altijd blij als het gewone leven weer begint,sinds er geen kinderen meer bij ons wonen heb ik dat,2e kerstdag zijn ze met zijn allen bij ons geweest heel gezellig,maar ik kan met niemand praten als het zo druk is,de leeftijden liggen zo uit elkaar,de kleintjes van 2 en 4jr eisen me dan helemaal op,en de grotere kleinkinderen van 12 tot 18jr zitten tegenwoordig met hun b.b. te internetten,ook mijn Moeder is er bij zij kan er beter tegen dan ik 90jr is ze al.Ook jullie wens ik een mooi en Zegenrijk jaar toe.
  liefs van Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen